Str. Sticlelor, Nr. 68

Stefănești, Argeș, România

Tel: +40 757 089 954

Email: [email protected]

Despre Noi

Inter Meca Serv este o companie din România ce oferă servicii și soluții industriale

Istoric Companie

Povestea companiei a început odată cu sosirea în zona Argeș a numeroși investitori, furnizori de servicii ai Dacia Renault, ce aveau nevoie de expertiză locală, atât pentru transferul și punerea în funcțiune a unităților relocate, cât și de servicii de mentenanță specifice. Inter Meca Serv a văzut în aceste nevoie oportunitatea de a deveni un partener de încredere al firmelor din domeniul automotive.

Adunând în echipa sa specialiști cu experiență, atât în automatizare cât și în electrică sau mecanică, compania românească a reușit să fie recunoscută drept unul dintre cei mai ambițioși parteneri în soluții industriale din județul Argeș.
În timp, Inter Meca Serv s-a poziționat pe piața din România drept un furnizor de încredere pentru servicii de automatizare, relocări industriale, conveioare și confecții metalice. Compania lucrează cu o echipă 100% românească într-un mediu concurențial rezervat de cele mai multe ori firmelor străine.

Oportunități de carieră

Dacă îți plac provocările și îți dorești să te perfecționezi în domenii precum proiectare, automatizare, mecanică, hidraulică sau chiar sudură, te invităm să completezi un formular pentru a ne cunoaștem mai bine.

Echipa noastră este dornică să colaboreze cu oameni ambițioși și pasionați de inginerie.

Pasiune și performanță

Cele mai reușite proiecte sunt cele în care pasiunea este combinată cu cea mai performantă tehnologie

La Inter Meca Serv integrăm ambele în procesul de lucru pentru rezultate uimitoare.

Descoperă echipa Inter Meca Serv

Echipa Inter Meca Serv este formată din 26 de colegi împarțiți în departamente precum automatizare, proiectare, electromecanică, mecanică hidraulică și sudură. Ceea ce ne defineste la nivel de echipa este dorința de a oferi eficiență prin soluții inovative.

Directorul general supervizează îndeaproape activitățile de atelier cât și cele de șantier. Încă din primele faze ale lucrării, acesta se implică și discută noile proiecte cu echipa de proiectanți și ingineri  Astfel, clientul este întotdeauna informat cu privire la stadiul lucrării.

Vă oferim soluții inovative și de încredere pentru dezvoltarea sustenabilă
a proiectelor dumneavoastră.